Sunday, 14 October 2012

Oh My Gucci! Sad, Puteri Is Sad :(

Assalamualaikum w.b.t




Korang Huaha~ sedih gilors ni. Oh, pleasse pinjam bahu boleh? nak nangis ni :'(. "Eh, kenapa dgn kau ni ha? pokok pangkal cerita pun aku tak tau". Oh, korang..hahaha! lawak sebenarnya tapi sedih jugak. Ehem2 macam ni, tadi sign in lah dekat blogger lepastu tengok jugaklah dekat pageviews tu tup tup  daripada 4000 lebih pageviews tetibe jadi 3 pageviews je? Oh Mai, takkan lah daripada taun lepas lagi buat blog ni, tapi ada 3 pageviews je? Mustahil mustahil.


Bagi puteri pageview tu kenangan woo, yelah pageview dari start buat blog kan? Mana tak sayang. Ni semua berlaku sejurus puteri sign out blogger, sbb selama ni stay je sign in. Kenapa dia jadi cenggitu? Kenapa kau begitu kejam terhadap diriku wahai blogger? Why? Why?. Tak pelah, hidup mesti diteruskan. Aicceeh, cakap macam orang putus cinta je xD. Yepp, putus cinta dengan pageview :(

"Elleh, kau ni pasal pageview pun nak kecoh ke?" eh!2, biar lah ni itew punya blog bukan awok punya. :P. Ha..kan dah cakap dgn diri sendiri. Stress Stress. Dahlah jumaat ni ada exam tapi tak start study lagi. Aiiyo, banyak sangat pengaruh. Dengan pengaruh intenet nye, pengaruh tv nya isshh macam2 lagilah. Duhhh -,-"

Plus, untunglah batch 97 dah nak habes PMR lepas ni bolehlah enjoy2 kan? Lol, dengar crite PMR tahun ni susah? Ayyo, maybe sbb 2 tahun lagi PMR nak dimansuhkan kott~. Fuhh, naseb batch aku takde PMR. Tunngu SPM jer nnt. Kuikui. Tapi, 4 tahun lagi lah. Ni yang takut ni, biasalah manusia kan sentiasa leka, kang sedaq2 dah masuk Form 5 barulah nak study untuk SPM and mesti banyak kena catch up. Hayyo, semoga aku tidak tergolong dalam kalangan orang2 macam tu. Aminn!

Eh, kemain jauh lagi topic aku bawa lari kan? Oh, takpelah wahai pageview ku yang ku cintai lagi ku sayangi semoga anda bersemadi dengan tenang. Lots of Love from your beloved owner. xoxo. :'(

Oh Pageview, You Never Say Goodbye, Oh, pageview don't you let me goww~~ Baby,don't you let megoww

*Update : Eh. korang Alhamdulillah pageviews dah normal oh yeah oh yeah! Hahaha! yammeh tidak ada alasan lagi untuk patik bersedih. "Apalah kau ni Cik Puteri" Selepas buat entry, barulah kembali ke normal. Yayy! Boiiii :D Hahaha! sikit kan pageviews patik? Yeee~ tak macam pageviews anda semua yg 9000++ tu kan? Untunglaaaah~ and again booiiii 


1 comment:

Nur Afiqah said...

alololo siaaannnn dia! :p