Tuesday, 27 March 2012

the untitled post ^_^


wolla korunk~ ^_^ hye? huh aper dye blog puteri?? dh bertukar dh tau dh. ok puteri ta nak cite sal bertukar ke tertukar ker belukar. ok skrang puteri nak jadi mamarazi. Ok puteri tau ade sesetengah pihak yg menyampah biler blog puteri nih asyik bertukar dan menjadi lebih cantik  ceria kan?\ tak tau lah pulak pendapat korunk macam maner /. Puteri pon dah penat melayan nafsu nih. sangat sangat penat. Tapi nafsu ini terlalu kuat menguasai diriku ini. Kalau korunk ade tips dan pendapat macam mane cara nak hilangkan keobsesan terhadap mendesign blog cepats2 bg tau ok.

Al Kisah Blog

Puteri mule2 fed up nak gune blogski sebab bosan~ dh x der design dh kat laman web blogskin tuh yg puteri \berkenan then tangan aku gatal sgt lah kan nak pergi tukar balik classic template kepada template design tuh kan tup2 putree blank jap bab aper aku pon x tau canne nak set kod kat citu last gune blogskin jugak patuh hati ni gatal lagi nak cantek kan blog a.k.a nafsu yang durjana ini. Haisshh...skunk barulah puas sket tp nafsu ku yg membara nak mengedit blog masih menggatal...huh~ senang delete jer lah blog~ eh..jangan sayanglah\ Aku nih cakap sorang2 ker aper? /


ishh dah lah pnatlah melayan karenak diriku ini salam manis dari yang *pengsan menaip* bye padahal baru taip cket tau...tangan ku obesiti

No comments: