Wednesday, 14 March 2012

Blog or Entry??

Holla oulss rasenye dh sepuluh abad puteri tak buat entry baru dh berjanggut dah korang menunggu yer. Baiklah,puteri rase mesti korang dah bleh gak dah kan sinopsis entry kali nih ??.  Yeah..memandangkan dah 6 bulan aq berkecimpung dalam dunia blogge nih banyak lah gak kan entry2 yg aq terokai. Cehh..terokai lah sgt.  Kalau korang seorang blogge yg peka korang prasan x yg sebenar benarnye blog yang laris di pasaran sebenaranya blog yang byk information bkanye blog yang meggelip2 tuh. Kan??. Senanye bllog yang meggelip tuh lah yg x laku sebab...sebab entry yg ntah hape2 mcm nih>>>

*Aku pegi tandas tadi sebab sakit perut
*Aku tengok botol kicap pon takot sbb tgk wayang hantu dalam botol kicap
*Aku kopek bawang sampai nangis
hahhha..mmg x dinafiikan mmg ade gak blogge yg syok sendiri cam nih. Tapi kte sebagai pelawat jangan lah komen yang buruk sal blog dye tuh. My blog not ur. kan?? Tapi kepada blogge yg mmg jaga populariti blog dye mmg jarang sangat lah bwat enry cam nih. Byaselah mase mula2 blogging pon kte syok sendiri ye dak??.


Tapi kan korang kalau blog lawa + nice entry lagi mantop lah kan...kalau blog cam tuh tiap2 aq nak bukak fesbuk jer konpem aq lawat blog dye x caye try lah. Aq pasti akan meninggalkan jejak di chatbox dye setiap kali lawat.

Puteri tau puteri bukanye blogger yg otai sgt pon yg mcm korang2 tuh tp yg pasti x salah kan kalau sesekali nak berkongsi pendapat.

Heh?? entry kali nih terlalu membosankan?? sowi saje nak aktiiv kan blog tkot nnt labah2 besarang pulak ^_^

Salam manis dari *Puteri Pretty* hewhewhew

1 comment:

Ninie said...

sy masa awal2 blog je rajin menaip. tapi skrg ni xtau la ke mana hilang smgt menaip tu. bukan stakat labah2 je buat sarang. penguin pun dah siap bertelur kat blog sy tu. haha :))