Tuesday, 14 February 2012

Exam is Shouting




Ello Korang!! tetibe puteri dah teersangat rajin lak nak update blog. Why? coz puteri banyak free time so ape lagi puteri rembat la free time tuh habis habisan kan?   But... puteri x lupe kewajipan puteri sebagai umat Islam. Hehehe. Korang!! puteri nak sher cite sket sal life puteri yang penuh pancaroba ini. Ceh mcm  tajuk drama lah pulak ek. hahaha straight to the point lah kan . Ok2 korang nampak x tajok di atas tuh ha...it is abut my pekse or in english we call it exam or in Korea we call it siheom..\blogging sambil belajar/.

Oh..tidak pekse tak lama lagi sempat ke nak buat preparation. Aiyyo takotla. Tkot x dpt score terutama skali subjek sejarah n Kemahiran Hidup yang setebal 300 page ke atas. Puteri tkot gile padahal baru ujian bulanan kali pertama tau. Haish..but inilah masanya nak tunjuk kat cikgu yang kte nih yang paling terror di antara yang terror terror dan yang paling terror dari yang terror terror PUTERI!! stop it. Ok klu korang ade advise yang best best bagilah tau puteri ek. Tapi selalunya bile time pekse taon2 sebelom nih puteri buat x tau jer tau tapi bile dah msok alam skola menengah nih tetibe rase lebih bertanggungjawab pulak terhadap pelajaran nih. kekekee naper ek.\prasan fikiran matang lah sangatkan/ . puteri repeat lagi klu sesiapa ade good advice jgn segan2 bagi tau puteri ek..

Salam Manis dari Puteri Batrisyia \Chille jer/ Gitu..

No comments: