Saturday, 18 February 2012

Frust....




Fuh..puteri nih bengang jer..naper ek?  memang lah aku bengang tak nampak tajok kat atas tuh? Frust!! \garang tak garang tak ?/ heheh.  Puteri nih bkan seorang yang suke frust2. Tp korang mesti nak tau kan puteri frust sbb aper ye dak? Cam nih, mase tuh tangan puteri gatal sesgt nak msok contest yang dianjurkan oleh seorang blogge nih. Puteri nih mmg suke contest yang segar tau maknanya yang masih baru n blom ramai contestant lagi  \tak taulah korang macam maner pulak/. Last2 terjumpe lah satu contest nih tau. Yang msok contest tuh baru 2 orang so aper  lagi beriya iya lah puteri buat entry sal contest tuh lagipon hadiah dye best lah gak kan. Then, puteri dah SIAP lah buat entry sal contest tuh n puteri pon dah penuhi syarat2 yang ditulis oleh blogger tuh. Guess What? rupe2 nyer contest tuh da tamat tempoh.   Ya Allah! hanya allah jer lah yang tau perasaan puteri mase tuh...So korang kalau ade contest yang nak buat jgn lupe invite or  tag or   ajak   puteri tau puteri nak gak rase  masok contest. Jgn lupe tau korang ok! sampai sini sajalah coretan puteri. Puteri nak lepaskan tension  chow chin chow dulu ok bubye.

Pengajaranya pastikan tengok dulu tarikh contest tuh dulu kalau nak join. Jgn jadi cam puteri nih. Sesal dulu pendapatan,  Sesal kemudian tidak berguna

Salam Manis dari Puteri Batrisyia Chille jer....

No comments: