Friday, 10 February 2012

Copycats?


Hello....bertemu lagi kiter kan?Dengan entry yang baru. Klu tidak bukak2 blog puteri asyik entri yang samer jer kan muak la aq rase  nak lempang jer bdak nih kan rase nak mati jer aku tgk entry yg same .Korng ade x ckp cam tuh?Mesti x der kan ye lah sume blogger kat sini baek2 jer kan hati suci...jer haha selembut sutera gitu.Ok puteri ko nih merepek ker aper nih ha ckp straight to the pointt lah kan?..Wokkayh nmpk x tjok tuh korang sbr dulu kte tarik nafas dulu lepaskan sume yg blom terlepas lagi supaya bace pon lebih RELAX...yer.


Ok korang slalunyer klu msok blog orang mesti ade pkataan copycats haters/ hate copycats/ copycats go away.
Puteri rase sume blogger x suke bile entry atau ape2 yg ade kat blog dye dicopy. Tp klu ade blogger yg suke entry dye dicopy hey u i think u  ade loose screw lah. Right. Korang pnah x ader pengalaman dicopycats. Puteri tau mesti ader kan? Puteri? Puteri blom lg kot blog aku bkanyer pop-ular sgt kan dlm dunia blogger nih. Puteri rase lah kan semakin sesebuah blog itu popular semakin ramai org yg nak mengopi ngopi entry yg ditulis oleh blogger tulen itu. So korang hati2 lah ek nih puteri ade some tips cara nak tau ade x org yg telah mengopi entry kte ataupon mengopi entry kte yg tlah diedit oleh si copycats itu.\paham tak?/


Korang bleh pagi ke laman sesawang http://www.copyscape.com/ ha..skrang lebih mudah untuk menjejaki 'Si Copycats' Puteri tau ramai yang menjadi mangsa Copycats. Ha? ape dye cam ner nak bwat? korang pegi lak kat website http://amani-blog4u.blogspot.com/2011/01/copyspace-membantu-anda-menjejak-si.html  ye lah puteri mls nak type n tkot klu dilabel sbagai copycats.

Smp sini sajalah entry kte bwat kali nih semoga terhibur..kekeke salam ikhlas dari hati bubye..
Mohon jangan jadi copycats terulung yer..
Klu ade yang terase sori x moh emo2 chille jer.

1 comment:

Hartini Thonny said...

hety...thank 4 the info yaw.. :D