Thursday, 2 February 2012

Obses Berblogging Patut ker?




Korang rase obses berblogging nih bgos x? Mesti lah x bagos ishh puteri nih itupon nak tanye. Ok puteri nak share sket keburukan obses berblogging nih. So puteri x nak membebel sorang2 come on let's start it


Blog first homework last 
Hmmm klu dah rajin sgt nak melayan blog ha...mulalah homework yang bertimbun tuh diketepikan. Blogging yang   kemek kemek remeh temeh ni dye  list kan first dulu  nanti mulalah ade yang bersengkang mata nak siapkan homework smp kol 2.00-3.00 pg aiiyyokk..x tau x tau. N  keje skola pon mestilah comot ye lah dh bwat keje skola pon dlm  mod ngantok cam ner nak fokus kan? Pelajaran pon hmmm tau2 jer lah


Solat Pon Hanyut ( 4 Muslim Readers)
Kalau dh banyak dh sgt idea dlm pale otak nak berblogging. Panggilan illahi pon dye bwat derk jer kan  katanye nak blog cantek lah kan nanti kang x sempat plak nak edit blog nanti..OUH SOLAT KO X PIKIR LAK KAN...itulah mansia... \Berdakwah sambil berblogging

Pemalas jadi Tetamu
Bile dh blogging lek2 atas kerusi tuh kan sambil melayan fesbuk dan menghirup air ribena segar dari ladang kene lak on9 bwh airkon sorang2 lak tuh...ffuhhh mau x meletup kan? Pemalas pon jadilah tetamu kte buat sementara kan atau untuk selamanya.Jadi jgn byase kan berblogging cam nih setiap hari klu tidak WELCOME PEMALAS


Ok stakat ni jer yg dpt dikongsikan. Senanye ade byk lg tp malas nak type tp apa yang penting moral of the stories...ok bubye

Sori Sesangat klu ade yg tersinggung tak moh emo2 chille jer...ok


2 comments:

Gadis Merah Jambu said...

Mule berceramah

Aqila Saleha said...

wowowowowwo ! kita ade semua ciri-2 ni , sekarang tengah insaf , nak copy semua ni boleh ? kita credit ^_^