Monday, 27 February 2012

Aku Bukan Begitu...





Hye* Bertemu lagi kite kan?* hari nie puteri not in the moodlah. Why? Puteri why??. K let's start it slowly.
Ok ade sorang kawan puteri nih ataupon lebih tepat lagi kte panggil dye Best Friend Forever lah kan. Dye nih pon ade blog but puteri tak nak mention kat sini. *Pada suatu hari* puteri tergeraklah nak usha blog kawan puteri nih yang puteri namakan C. Tibe2 puteri terkejot sebab tengok tajuk post dye  that's is FAKE FRIEND. Puteri pon macam aper nih kan.?. Puteri pon bacelah post tuh daripada A-Z. Rupenya dye complain pasal puteri. Complain puteri pasal ape? tak payah tau lah. Biarlah Rahsia. Ngeh3. Then, puteri pon tros kecik hati. Puteri nih sebenar benar nye x suke ckp2 belakang nih face to face lah kan. So, dah dye pon luahkan perasaan dye kat blog  puteri pon samelah kan barulah fair ye dak?.




So, kepada saudari C yang sedang membaca entry ini. Saya memohon maaf sekiranya ade perlakuan puteri yang menyalahi undang2 negara membuat hati saudari C tersentuh. So kalau saudari C nak mengadu sal puteri FTC ok @__@ n one more thing saudari C kite nih kene lah share kwn bkan kte seorang jer yg nak kan? *Sharing is Caring*
face to face. ok.
Puteri bukan nak sisihkan saudari C tapi semua yang puteri buat tuh bukan saje2. Jadi, saudari C harus berfikir sacara rasional dan logik.  Jangan buat keputusan ikut ego dan nafsu. Dalam kes ini juga kalau saudari C nak tau tiada adegan hasut menghasut. Banyak perkara yang harus saudari C ambil tahu. Nak tahu lebih lanjut FTC ok.


Dalam persahabatan pasti ada banyak liku2 nyer. Puteri tulis entry nih bukan untuk mengutuk atau apa sekalipon. Cuma puteri nak korang yang bace entry nih kenelah ambil iktibar ok. Kalau kite nak persahabtan kte bertahan lama kenelah bertolak ansur.

Salam manis dari Puteri Pretty* Ayat tak boleh bla*Chille jer.

No comments: