Monday, 17 September 2012

Changed! + Random Post

Assalamualaikum w.b.t



#Changed!

Wahai stalker2 ku sekalian, apakah yang kalian semua sedang lakukan?. Meeehee. Taddaa! Korang, blog  puteri dah tukar design. Muahaha!. Wahai puteri intan payung permata mengapakah engkau tukar design blog mu?. Actually, puteri dah bosan dengan design hari tu. So, dah ada kesempatan ni, tu yang puteri makeup kan blog ni. Maklumlah, blog ni pun nak tukar baju jugak takkan nak pakai baju yang sama jer kot..kan?. Thanks Kak Afiqah untuk skin hari tu. So, puteri mintak jasa baik korang untuk menilai design blog baru ni dengan yang lama. Mana better. Puteri terima segala komen yang positif mahupun yang negatif dengan rendah hati. :)



#Random 1
Kes buang bayi sekarang ni makin menjadi-jadi lah tak paham aku, Ada yang sanggup campak bayi yang baru lahir tu. Campak pulak dari tempat yang tinggi2. Ehhey! boleh main campak2 lagi tu. Sanggup pulak dia buat macam tu dekat darah daging sendiri. Dahlah buat dosa, lepastu tambah lagi dosa yang dah ada tu. Berjuta dosalah yang kau dapat. Sia-sia jer hidup. Orang yang tengah desperate memang tak boleh fikir dengan waras kan? Haisssh. Apalah nak jadi dengan dunia sekarang ni. Nanti suatu hari nanti puteri yakin mesti orang-orang yang terlibat tu akan regret balik semua yang dia dah buat dulu. Konfem!

#Random 2
Please lah pleassssee sangat, siapa2 yang datang blog puteri, janganlah spam chatbox saya ni. Aduyyai, ape motif awak ha wahai spammer?. Benda2 macam ni buang masa awak jer tahu? Lebih baik awak tolong mak awak masak air lagi bagus. Tak de guna awak buat benda macam ni. Tak menguntungkan sesiapa pun. -.-




#Random 3
Rasanya belum terlambat kan untuk saya ucapkan Selamat Hari Malaysia kepada semua warga Malaysia yang membaca post ini. Dapat cuti pulak tu. Oh yeah!. Adakah anda manfaatkan cuti hari Malaysia ni untuk perkara yang berfaedah?. :3

#Random 4
Korang rasa daging Tikus sedap tak? Rakyat Vietnam makan tikus kot~. Diorang masak cili, masak lomak, diorang pangganya tikus tu. Nampak sedap oh. Seriously. Astaghfirullah, Hahaha! daging tikus haram kan?. Eyyuw, haiish diorang ni pelik2 jer.

Okay, rasanya dah to much randoming. So, izinkan patik mengundurkan diri. Sekian,. Thanks for those who comments, but rasanya tak de kot yang komen masing2 malas nak picit Leave a comment tu right? :3 Nevermind lah.






1 comment:

cik azLyzah⊙.☉ said...

blog awak cantik..blog saya buruk T_T.

*done follow awak ye.Harap awak bleh follow balik :))