Thursday, 26 April 2012

Freebies Header Part 1

Assalamialaikum n hye korang!

Ok hari ni puteri nak bagi freebies YAY!. ini pertama kali puteri buat freebies ye la puteri tau puteri tak sehebaat korang hehehe *Elleh puteri nih tak mohlah jiwang2 lah kate nak bagi freebies* ok2 straight to the point,  ambiklah freebies kita tuh -kalau sudi-. Puteri tau buruks kalau tak nak amek tak per -.-. Ok lah dah kehabisan idea nak tulis so enjoy~.

Klik gambar then dye akan klua pada new tab right klik image tu dan tekan copy image url ^_^.

freebies header simple


















Ok tuh jer untuk hari nih kalau nak request tutorial boleh tanye di chatbox ok? Ok tata...

No comments: