Thursday, 14 June 2012

Cara Nak tau Jantina Blog




Hye Olls..

Hey! laptop ngan pc nih pon ade jantina tau..Huh..ceh! kemain lagi nak tau jantina blog yer..malkumlah selame nih kte dok tekan keyboerd nih ape jantinanye kan?..Huh tanpa membuang mase lagi jom..cekidauut..Jom siasat laptop/ pc korang boy ke girl.

1. Buka Notepad

2. Copy kod kat bawah ni dalam Notepad.


CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love you baby"

3. Then, file tadi tuh save as  i love you baby.vbs 
 Save as type: All File
*Sebaiknya Simpan kat Desktop* senang nak cari.

4. Lepastu bukak file yang korang simpan tadi kalau simpan kat desktop cari lah kat desktop kalau korang simpan kat documents cari lah kat documents.

Lappy kite suara wanita dewasa. Korang? Share lah kat sini.  Nak tau gak lappy nih jantina boy lagi ramai ke jantina girl.

No comments: